Listan med hat

Jag bär på så mycket hat mot småsaker och storsaker att måttet nu är rågat. Kanske bör jag göra en lista? Ja, det har vi aldrig haft här.
  • Faktumet att en så fort man stannar hemma från skolan av given, eller ogiven, orsak får sms eller andra former av meddelanden innehållandes "hahaha fyfan jävla skolkare ;) ;) haha.... ska berätta för [lärare med X namn som har ett riktigt dåligt rykte *hehe*]".
  • Biologister á la det-är-väldigt-viktigt-att-skilja-på-könen-eftersom-att-det-finns-MASSOR-av-små-käcka-ämnen-och-vätskor-i-våra-kroppar-som-VERKLIGEN-GÖR-att-flickor-känner-ett-behov-till-rosa-och-pojkar-till-blått. Om ni inte begriper vad biologism är, vet ni kanske det nu, annars kanske ni kan använda Internet!
    "Tycker att de som är så jävla aggrokåta på det 'naturliga' kan sluta krama sina tangentbord och gå ut och jaga mammut en stund." -Ett citat som jag inte hatar.
  • TV6' och Discovery's vidriga tablå som (enligt egen utsago) ska locka det MANLIGA KÖNET *tänker mig ett hårigt, svettluktande omklädningsrum med en genomträngande lukt av AXE och ingrodd smuts* genom diverse serier och program som, uppläsandes av en röst med sådan basröst att den inte kan existera, har sällan skådande stereotypt hetero- och machonormativa teman som "Från ögonblicket då en ung man vaknar på morgonen tills han somnar på kvällen så handlar det bara om en sak: att ragga upp tjejer" (AXE Gamekillers) "Vi följer lättretliga FAR- OCH SONteamet Paul Teutul Jr och Sr när de bygger otroliga specialmotorcyklar i sin verkstad i Orange County." (Amerikanska Choppers).
Vill döda, kräkas och sedan avlida.


Den lilla trion i Amerikanska Choppers!*Googlar på Axe och ser att någon minnsan skulle ha HELA samlingen av odören från helvetet*


Med Kalla Hälsningar

-Daniel.

Kommentarer
Postat av: thuva

<3

2009-09-24 @ 20:34:37
URL: http://ichspritzesterben.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hahaha fan va bra blogg!

2009-09-24 @ 21:19:16
Postat av: Meeeer!!

Sådär ja---Nu har jag lagt till bloggen till favoriter:)

2009-09-24 @ 22:48:57
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHHA.

2009-09-27 @ 15:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0