Frälsning

*Kommer inte att be om ursäkt för att det inte har uppdaterats på länge eftersom just sådant är det äckligaste som finns, hihi*

I dag hände något traumatiskt mig i Bäckängsgymnasiets skolbespisning, ska jag be att få tala om. Jag hade precis arbetat med en lermask i Form A och var självklart utmattad efter ett sådant praktiskt arbete, och var följaktligen glad att få äta vad som än serverades, ungefär. Jag går förbi köttätarkön (hehehe fräck) och blir glad över god mat som inte är lik. Jag tar för mig. Jag tar för mig mycket. Sedan spanar jag likt ormvråken själv och finner ett tomt bord i fjärran öster.

Åh, vad gott maten smakar, och, åh, snart ska jag gå ut och unna mig rök, och, åh, solen skiner OCH VEM I GUDS NAMN STÅR FRAMFÖR MIG OCH SÄGER:
"Hej, vi såg att du satt ensam, är allt okej med dig eller???? Får vi sitta här med dig?"!?!?!?!?
Ja, jag vet då inte. Jag känner inte ens personen eller lärjungarna som denne nyss återuppståndne Jesus har vid sin sida. DET ÄR MITT AKTIVA VAL ATT ÄTA SJÄLV, SYNS DET INTE? JAG NJUTER AV DET. Nej, tydligen är det några som bestämt sig för att här ska det minsann verkligen levas upp till vara-en-go-och-kristen-kompis-imagen. (Dessutom har de en pudding av kalv- och grisblod på sin tallrik. Så gott och järnrikt!) De tycker inte ens synd om mig på riktigt, det vet jag, för då hade de sett att jag var nöjd över situationen jag befann mig i. Nej, detta gjordes enbart för sakens skull; bara för att kunna stoltsera med denna handling på nästa vidrigt religiösa-men-samtidigt-flummiga möte med Bäckängs Kristna Skolgrupp Som Ironiskt Nog Heter Shalom Och Det Är Ju Judiska Hehe!!!!

Jag, stackars lilla mig, jag inser emellertid att en sådan lunch med sådana människor aldrig kan äga rum. Jag reser mig, jag säger att jag precis har ätit upp, jag går, jag slänger min mat.
Det är med ett tomrum i magen och en tår i ögat jag lämnar Bäckängsgymnasiets skolbespining, och det är med ett galet leende jag går mot rökrutan, det är med mord i blicken men även glädje. För nu kunde jag åka hem och tycka ännu mer synd om mig själv, jag kunde hata lite mer.


Kristna ungdomar uppträder!!


Kristna demonstrerar!!


"Modern kyrka"


Med Kalla Hälsningar
-Daniel.

Kommentarer
Postat av: Oliver

haha underbart!

2009-09-21 @ 19:02:21
URL: http://oliverjuan.blogspot.com
Postat av: sara

Riktigt obehagligt. Nu kommer jag ALDRIG våga äta ensam i matsalen igen

2009-09-21 @ 19:56:45
URL: http://hiskeligt.blogg.se/
Postat av: df

ÅÅH DE ÄCKLIGASTE SOM FINNS, nästan förutom sexfixerade unga/äldre å par å sånt snask

2009-09-21 @ 22:19:17
URL: http://ichspritzesterben.blogg.se/
Postat av: saga

Halva min klass var fantaskt kristen på Bäckäng.. De gick och talade högt om att de var de enda som var "rena" och när vi såg priest (handlar om en präst som är bög) kan ni ju bara föreställa er reaktionerna.. Kul när en tjej i klassen, som de mer än gärna flitigt umgicks med, satt där och var öppet lesbisk.

2009-09-22 @ 15:36:48
URL: http://prettovarning.blogg.se/
Postat av: saga

fanatiskt

2009-09-22 @ 15:37:11
Postat av: Daniel

hihihihiiii

2009-09-22 @ 19:05:34
URL: http://gryningsrop.blogspot.com
Postat av: tagitelle

ööö, kan du inte säga vilka det var då?

2009-09-24 @ 21:25:54
URL: http://rationem.blogg.se/
Postat av: dethatas.blogg.se

tagitelle: Skulle det tjäna något till att skriva deras namn? Inte för att jag kan dem, men ändå.

2009-09-24 @ 22:14:27
URL: http://dethatas.blogg.se/
Postat av: svartkatt

"inte för att jag kan dem" hahahahhahahaha2009-09-28 @ 15:49:22
URL: http://popdjur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0